Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • COOK IT BOIL IT BAKE IT or FORGET IT!

COOK IT BOIL IT BAKE IT or FORGET IT!

za20

oktober 2018

Expo open t.e.m. 4 november
Van woensdag t.e.m. zondag, telkens van 13u00 tot 19u00
Toegang is gratis!
Ingang via de Leuvenstraat

Nieuwe lichting beeldende kunstenaars in een selectie van Nadia Bijl. Uit de 140 pas afgestudeerde masters in de kunsten selecteerde Nadia Bijl 27 jonge kunstenaars en ontwerpers voor de tentoonstelling COOK IT BOIL IT BAKE IT or FORGET IT! De 27 jonge talenten palmen drie weken lang het Zuiderpershuis in met werken uit verschillende disciplines. Het gemeenschappelijke van al deze uiteenlopende methodes en temperamenten, is de ambitie om gehoord te worden en grip te krijgen op de wereld.

De kunstenaars: Samuel Allemand, Elena Aya Bundurakis, Attila Buonsenso, Bertrand Cavalier, Valentin Cernat, Zeyun Chen, Charlotte Christoffels, Larissa Cluzet, Pierre Coric, Michela Dal Brollo, Jack Davey, Ayrton Eblé, Niels Goos, Emma Heiðarsdóttir, Stefan Kartchev, Molly Kwok, Jonne Nurmela, Jan Willem Reimus, Sanne Roekaers, Robert Soroko, Olga Suveizdyté-Claes, Stijn ter Braak, Charline Tyberghein, Leendert van Accoleyen, Sietske Van Aerde, Tim Verherstraeten, Robin Vets.

De urgentie van COOK IT BOIL IT BAKE IT or FORGET IT! duidt op de urgentie van de jonge garde om zich te ontwikkelen, te blijven werken en zich niet te conformeren! Als bezoeker krijg je een frisse blik op de artistieke uitstroom van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen en Sint Lucas Antwerpen.

Info en updates op Facebook

Teasers op Instagram:
@cookitboilit
@royalacademyantwerp

Locatie