Alumnikalender | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Index
  • Alumnikalender

Alumnikalender

Als alumni ben je uiterst welkom op alle activiteiten, toonmomenten en projecten die jaarlijks georganiseerd worden. Hieronder vind je een overzicht van wat ons in 2022-2023 te wachten staat. Uiteraard kan je ook gewoon eens binnenspringen om hallo te zeggen. We zien je graag terug!

Drawing Club in Het Bos elke vrijdag vanaf 7 oktober: allemaal welkom (kinderen ook)! Neem je gerief mee om vervaarlijk over het papier te dansen. Dit is geen lessituatie, maar draait om de liefde voor tekenen, samenkomen elkaar inspireren. Kom af en zeg het verder!

KAOS Talks  De KAOS Talks zijn gespreksavonden waarbij de KAOS-residenten als curator optreden en er tot maximum 3 gasten uitgenodigd worden voor een lezing, gesprek, debat en Q&A met het publiek. Deze wordt live georganiseerd in samenwerking met Museum Dr. Guislain te Gent en gestreamd op hun Youtubekanaal.

What's Next?! Woensdag 15 maart 2023, om 13:30: NICC stelt zichzelf voor tijdens To Start as a Pro, de les van Sven Jacobs die studenten klaarstoomt voor het leven na de Academie. Kom er gezellig bij in lokaal K.022 in het hoofdgebouw van de Academie (Mutsaardstraat 31, 2000 Antwerpen)

What's Next?! infobeurs Woensdag 29 maart 2023 van 18:00-22:00: Ben je na het afstuderen nog op zoek naar je volgende stap of uitdaging? Kom dan zeker een kijkje nemen op deze infobeurs! Niet alleen komen enkele alumni hun verhaal vertellen, ook kan je verschillende standjes vinden met mogelijke ideeën voor de toekomst. Fulbright, EMA, Onderzoek, Ondernemen@AP en nog meer zullen aanwezig zijn! Jij toch ook?

 

 

 

(Foto: Louwrien Wijers, 'Tomorrow's Language', foto door Wannes Cré)