Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • Welkom op de online infodag #2

Welkom op de online infodag #2

Welkom op de online infodag #2 van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten! Vanuit ons kot informeren we je over de opleidingen en toelatingsproeven voor academiejaar 2020 - 2021. We hopen je snel te kunnen begroeten op onze sfeervolle campus. Maar zolang de maatregelen dat niet toestaan, staan we voor je klaar met onderstaand programma.

 

Opleiding en toelatingsproeven

Via de hoofdnavigatie bovenaan deze website kan je de opleidingen en afstudeerrichtingen leren kennen. Ook de informatie over de toelatingsproeven en inschrijven vind je daar gemakkelijk terug.

Infosessies

Tijdens de infosessies vertellen docenten over hun opleiding of afstudeerrichting.
Heb je tijdens de infosessie een vraag? Schrijf deze dan op en stel ze na de sessie via de chatfunctie. 

Hoe werkt het?
Kies welke sessie(s) je wilt volgen. Zorg dat je 5 minuten op voorhand klaar zit aan je computer en klik op de link achter de sessie.
Volg het eenvoudig inlogproces en klaar is kees!

10u30 Info opleiding Beeldende kunsten Mariella Devos link
11u30 Info Fashion Karine Rotsaert link

Chatbox

We openen diverse chatrooms. Van 10 tot 13u worden je vragen beantwoord door studenten, docenten en medewerkers.

Klik hier

Luister naar een les kunstfilosofie

Kunstpraktijk en kunsttheorie zijn steeds nauw met elkaar verbonden. Ook in de Academie gaan het beoefenen van en het nadenken over de kunsten hand in hand. Kunstgeschiedenis, kunstfilosofie en onderzoeksmethodiek bieden je, samen met meer specifieke theorievakken, de tools om je te ontwikkelen tot een volwaardige kunstenaar of ontwerper. Beluister hier een les kunstfilosofie met docent Thomas Crombez.

Infomagazine  

Lees het infomagazine

Virtuele tour in de campus

Doe een virtueel wandeling door onze sfeervolle campus. Momenteel loopt er ook een actie waarmee je leuke digitale prijzen kan winnen.

Klik hier

 

The newbies

Vraag je je af wat 2020 voor jou zal brengen? We kunnen de toekomst niet voorspellen, maar we kunnen wel een mooie suggestie doen: kom studeren aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen! Bekijk deze video en ontdek hoe deze prachtige nieuwelingen hun eerste weken hebben beleefd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je nog een vraag voor ons?

Wil je graag op de hoogte blijven?

Welke nieuwsbrief wil je van ons ontvangen? Meerdere opties zijn mogelijk.