Education Legal Page | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan

toelating bachelor Educatieve opleidingen Dans
Educatieve opleidingen

STAP 2 Inschrijvingsprocedure

Ben je een nieuwe student in het Koninklijk Conservatorium en voldoe je aan de diploma- en taalvoorwaarden (STAP 1) voor het verkorte traject van de educatieve bachelor secundair onderwijs leraar Dans? Registreer je dan hier eerst online.

Heb je je bachelordiploma Dans behaald aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen en wil je je inschrijven voor het verkorte traject van de educatieve bacheloropleiding secundair onderwijs leraar dans?

Stuur een mailtje naar het studentensecretariaat met de melding dat je je wenst in te schrijven.

Niet bindende toelatingsproef

Bij de eerste inschrijving voor de educatieve bacheloropleiding Secundair onderwijs dien je een bewijs van deelname aan de verplichte, niet-bindende toelatingsproef voor te leggen. De instaptoets wordt opgelegd door de Vlaamse Overheid en wordt georganiseerd door de Vlaamse Hogescholenraad. Je kan de instaptoets op digitale wijze afleggen op https://ilo.onderwijskiezer.be/instaptoets.html en dit vanaf mei 2019.

Je ontvangt een bewijs van deelname dat je dient te bezorgen aan de studentenadministratie van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Dit gebeurt bij inschrijving of uiterlijk 14 dagen na inschrijving.

 

STAP 3 tot 7. Na het doorlopen van de toelatingsprocedure