AMPLO | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan

AMPLO

Wie zijn we?

Met Amplo haal je een betrouwbare HR- en payrollpartner voor de creatieve sector in huis, met een ongeëvenaarde expertise binnen verschillende branches.

Amplo begon als Sociaal Bureau voor Kunstenaars (SBK) en groeide uit tot een toonaangevende HR-partner , met naast payroll en personeelsadministratie nog een heel scala van aanvullende services. We werken op maat van onze klanten en van de sector in zijn geheel, denken mee om je project oplossingsgericht te ondersteunen en verlenen begeleidend advies.

Steeds meer organisaties en bedrijven kiezen vandaag voor een mix van eigen personeel voor de kernactiviteiten en tijdelijke projectmedewerkers (zelfstandigen of freelance medewerkers) met een specifieke expertise en flexibiliteit. Voor die sectoren gedreven door projectmatig werk voorziet Amplo oplossingen op maat.

Lees in deze blogpost alles over de filosofie van Amplo.

Wat doen we?

Amplo is in de eerste plaats een payrollservice. Elke freelancer, organisatie of project verdient een eigen aanpak. Amplo biedt maatwerk aan voor jouw specifieke situatie. Misschien vraagt jouw werk wel om payrollcontracten, of net om projectcontracten. Bekijk hier de verschillen en neem contact op met een Amplomedewerker voor een gepersonaliseerd parcours.

Amplo is een zowel een Sociaal Bureau voor Kunstenaars als een HR-partner voor heel wat sectoren binnen de creatieve wereld. Onze services beperken zich niet tot uitvoerende en scheppende artiesten: we bieden expertise rond verloning van creatieve beroepen in de brede zin van het woord. Opdrachtgevers uit de audiovisuele, culturele en artistieke sector kunnen bij ons terecht, net als freelancers uit verschillende velden. Of je nu een kleine vzw beheert, de personeelsdienst van een groot bedrijf runt, de productie van een kort audiovisueel project overziet of een eenmanszaak hebt, iedereen kan met Amplo werken. Wij passen onze dienstverlening aan jouw specifieke vraag aan. Zelfs als privépersoon kan je iemand uitbetalen voor een service en voor die prestatie een factuur ontvangen.

Contact

Neem contact op met ons via het invulformulier op de website en we volgen jouw vraag spoedig op.