Openingsfestival NAUGHTY KIDS | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Index
  • Evenement
  • Openingsfestival NAUGHTY KIDS

Openingsfestival NAUGHTY KIDS

Op 6 september opent de expo NAUGHTY KIDS - Punk in Antwerp 1978-2018. Een hommage aan de pioniers van de punk en alle bewegingen die daaruit voortvloeiden, met als opening een avond van weinig woorden, maar veel muziek. The Kids vieren de 40ste verjaardag van hun legendarische plaat Naughty Kids met een concert, The Plastic Bags houden een muzikale reünie, Radio Centraal zal live uitzenden vanuit de Academie, en de overdosis nostalgie kan je daarna doorspoelen op de afterparty in C'Fou.

Wie de tentoonstelling bezoekt, krijgt de geur van 40 jaar punk onder de neus. Foto’s, drukwerk, kunstwerken, muziek, kledij, punkparafernalia en andere levende getuigen tonen de impact van de punk, postpunk, New Wave en neopunk. Kom zelf kijken hoe punk de Antwerpse kunstenaars, modeontwerpers en makers in verschillende disciplines doorheen vier decennia heeft beïnvloed.

Om de opening van deze expo bij te wonen, komt u de Academie binnen via de ingang op de Venusstraat.


19u00
Deuren open

20u00
Openingswoord

21u30
Concert The Kids
De toegang is beperkt. De eerste 200 gasten kunnen eerder op de avond een bandje krijgen dat hen toegang verleent tot het concert in de Tempel.

20u15 - 00u00
Avant-première re-issue Naughty Kids
The Plastic Bags
Live uitzending Radio Centraal
The Pink House
DJ Guy

00u00 - ...
Afterparty in C'Fou

 

De expo Naughty Kids is open tot 22 september, en brengt je ook nog:
21/09 Naughty Kids in Het Bos
22/09 Debat: 'De paradox van Punk’