Indra Wolfaert | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Index
  • Persoon
  • Indra Wolfaert

Indra Wolfaert

Indra Wolfaert behaalde haar Master Beeldende Kunsten, optie Vrije Grafiek en het diploma Specifieke Lerarenopleiding Beeldende Kunsten aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

Tijdens haar studies is ze beginnen lesgeven aan kinderen en volwassenen, zowel in het Deeltijds Kunstonderwijs als in het hoger kunstonderwijs. Dankzij haar taken als pedagogisch coördinator in het DKO heeft ze interesse gekregen voor beleidsondersteunende functies en is ze in 2018 opleidingshoofd geworden van de Educatieve Master Beeldende Kunsten in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

Indra is naast opleidingshoofd ook docent Specifieke Vakdidactiek Kinderen, Denkkaders voor Beeldend Onderricht en Organisatie en Wetgeving binnen diezelfde opleiding. Ze is stagebegeleider en trekker van het lerarentraject waar ze de coachingsessies vormgeeft.

Indra maakt deel uit van het onderzoeksteam 'Kunsten Inclusief', waarbij ingezet werd op dialoog, kennisverbreding en visie over inclusief kunstonderwijs.

Naast lesgeven, workshops en lezingen geven, is ze actief in haar atelier.

https://instagram.com/indrawolfaert_paintings