Janna Beck | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Index
  • Persoon
  • Janna Beck

Janna Beck

Janna Beck kan worden omschreven als een multidisciplinaire kunstenaar. Ze is docent aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen en artistiek coordinator van de onderzoeksgroep MaxLab, ze is facilitator van verschillende masterprojecten en masterclasses en organiseert internationale samenwerkingsprojecten (Aalto universiteit Helsinki, Ringling college Sarasota Florida, PJWSTK Warsaw, ESAD Porto, ISA Havana).

Beck heeft bijgedragen aan nationale en internationale tentoonstellingen en nieuwe media concepten, waaronder tentoonstellingen voor Europalia, de world expo in Aichi, het boek ‘Stadsgedichten’ van Tom Lanoye, enkele mapping projecties voor de Belgische Ambassade in Cuba, het Museo de Bellas Artes in Havanna en recent live performance in Fabrica de Arte Cubano.

Beck heeft een ruime ervaring in het conceptualiseren en concretiseren van grotere projecten waarbij samenwerking tussen verschillende partijen vereist is. Haar opleiding van Master in de Productontwikkeling maakt haar de geschikte persoon tussen enerzijds de ontwikkeling van het nieuwe product en anderzijds de (artistieke) media toepassingen.

www.jannabeck.com/growinggifs