Hello there, alumni | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Hello there, alumni

Hello there, alumni

HELLO THERE, DEAR ALUMNI!

De Antwerpse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten blaast binnenkort 360 kaarsjes uit. Je kan je dus al inbeelden hoeveel studenten de afgelopen jaren - en eeuwen! – hier zijn afgestuurd en de ateliers en klaslokalen hebben ingeruild voor een carrière in de kunstensector of het culturele veld.

Sommigen zijn als zelfstandige aan de slag gegaan en begonnen een eigen modelabel. Anderen kan je vinden in musea of galerijen en stellen hun werk tentoon aan een internationaal publiek. Heb je een nieuwe ring om je vinger of was je recent onder de indruk van de prachtige kostuums in de laatste film die je zag? Dan kan het wel eens zijn dat je het werk van onze alumni aan het bewonderen bent.

We zijn enorm trots op wat onze alumni verwezenlijken en willen hen graag in de kijker zetten. Met onze nieuwe alumniwerking bouwen we de band met onze oud-studenten op en versterken we het contact tussen hen en de Academie, de kunstwereld en hun medestudenten.

Neem alvast een kijkje hieronder en hou de website in de gaten voor updates en nieuwigheden!

KAlumni aanbod

Once an Academy student, always an Academy student, want eens je bent afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Schone Kunsten, blijf je verbonden met ons voor de rest van je leven. Dit betekent dat je:

  • gratis sessies van Expanding Academy kan bijwonen die (onder voorbehoud van beschikbaarheid). Meer informatie hierover kan je terugvinden op website van de Academie of op hun Instagrampagina.
  • levenslang gratis lid blijft van de bibliotheek van de Academie. Volg alle nieuwtjes en updates van de bibliotheek op hun Instagrampagina!

Hou ons op de hoogte

De Academie wil graag weten hoe onze alumni het stellen en welk pad ze hebben gekozen na afstuderen. Via onderstaand formulier kan je je gegevens invoeren of updaten zodat we met trots je activiteiten kunnen volgen, waar je ook bent.

Volg ons

Heimwee naar de ambiance en levendigheid van de Academie? Volg ons op Instagram en Facebook en waan je terug in je oude school! Vanaf nu kan je ook terecht op onze gloednieuwe LinkedIn pagina waar je snel en eenvoudig een internationaal netwerk kan opbouwen en onderhouden.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je ons op de hoogte brengen van een (toekomstige) tentoonstelling of activiteit? Heb je goeie ideeën om onze vers-van-de-pers alumniwerking een mooie opstart te geven? Aarzel dan niet om een bericht te sturen naar alumni.academy@ap.be!