The Weight of the Skin | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • The Weight of the Skin

The Weight of the Skin

THE WEIGHT OF THE SKIN

Creatie van Tijen Lawton met dansers van Bachelor 1 en het Labo-Inclusiedans project.
12 en 13 december 20u in de Gele Zaal.

Inclusiedans is een vast onderdeel binnen het Ba dansprogramma en onderzoekt de waarde van de inclusieve danspraktijk voor de opleiding, het werkveld en ontwikkeling van de danser zelf. In een wekelijks Labo ontmoeten gastdansers met een beperking met de studenten. Zij dansen samen in een setting waarin de diversiteit in lichamelijkheid en persoonlijkheid een kruisbestuiving aangaat met gelijkwaardigheid, wederkerig leren en creatie.

THE WEIGHT OF THE SKIN
Laat zich inspireren door de onuitgesproken resonantie tussen tegenpolen, tussen kwetsbaarheid en kracht, tederheid en verzet, weerstand en acceptatie, waarbij we op zoek gaan naar referentiepunten in verbinding en verbeelding met onze omgeving.

Creatie: Tijen Lawton. Met: Remi Busschaert, Anna Orfee Tibergien, Manon Campion, Moena Chioua Lekhli, Emma Dieltiens, Jeran Entwistle, Elise Ghys, James Hall, Clara Hertling, Florence Lenon, Thijs Londers, Gaia Macaluso, Tina Pinxten, Sara Quadrado Teixeira, Anna Tierney, Bjorn Vervecken, Wietse Vendrig, Maisie Woodford. Assistentie: Goele Van Dijck

Locatie