WWWSHOWWW 2021 | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • WWWSHOWWW 2021

WWWSHOWWW 2021

WWWSHOWWW 2021
19.06.2021 - 20:00 CET

'Class of 2021' Antwerpse Modeafdeling klaar voor nieuwe WWWSHOWWW

Na het grensverleggende debuut in 2020 van het digitale afstudeerplatform 'WWWSHOWWW' treft de Modeafdeling van de Antwerpse Academie de nodige voorbereidingen voor de tweede editie van haar virtuele modespektakel, dat hopelijk ook het einde inluidt van een academiejaar met COVID-19-maatregelen. Op zaterdag 19 juni onthullen 150 modestudenten van de internationaal gerenommeerde Antwerpse Academie hun harde werk. Live, gratis, met nieuwe interactieve toevoegingen aan het concept alsook met de herneming van enkele publieksfavorieten.

Reeds snel werd de beslissing genomen om het digitale platform te hernemen. Deels omdat de evenementenrestricties van COVID-19 nog niet volledig zijn opgeheven maar bovenal omdat het digitale afstudeerplatform een belangrijk experiment is gebleken voor de toekomst van de mode. Nadat de WWWSHOWWW in juni 2020 live ging voor een wereldwijd publiek van modeliefhebbers, is het resultaat sindsdien meer dan 50.000 keer gestreamd terwijl 10.744 mensen live op de show afstemden. WWWSHOWWW was een wereldwijde modebijeenkomst.

Een bijzonder hoogtepunt uit 2020 komt terug: de 'Blind Date'-videogesprekken tussen zwaargewichten uit de mode-industrie en studenten worden aangevuld met de gloednieuwe online vertoning van historische en traditionele kostuums. Zoals gebruikelijk zal het hoogtepunt van de show bestaan uit de collectie- en videopresentaties van de 20 Masterstudenten. Dit jaar zal WWWSHOWW echter nog interactiever zijn, met zowel een livestream show als de mogelijkheid om de ontwerpen van alle 150 modestudenten van dichtbij te bekijken via hun persoonlijke virtuele kamers.

Naast het digitale aanbod, worden de afstudeercollecties van de modemasters ook fysiek tentoongesteld – samen met de masters van alle andere afstudeerrichtingen – als onderdeel van MASTERS EXPO 2021. Zie HIER voor praktische info.

WWWSHOWWW 2021
Zaterdag 19 juni 2021 om 20u
Save the date, ga naar www.showww.be en schrijf je in voor updates

FB-event

@royalacademyantwerp

@antwerpfashionofficial