Infomomenten Koninklijk Conservatorium Antwerpen | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Infomomenten Koninklijk Conservatorium Antwerpen

Infomomenten Koninklijk Conservatorium Antwerpen

De deuren van het Conservatorium staan vaak open voor geïnteresseerden. Loop eens binnen voor een voorstelling of concert en snuif de sfeer van onze inspirerende campus op. Wil je jezelf eens volledig onderdompelen in alles wat het Conservatorium te bieden heeft? Kom dan naar onze opendeurdag op 12 maart 2022. Op de algemene infoavonden en de SID-in beurzen kan je terecht met al je praktische vragen over studiegeld, diploma’s en zoveel meer. 

Open House

Elk voorjaar zet het Koninklijk Conservatorium zijn deuren wijd open voor kandidaat-studenten, geïnteresseerd publiek en trouwe volgelingen. Je bent van harte welkom voor concerten, voorstellingen, openbare lessen en repetities.

Laat je persoonlijk informeren over hoe je tot het Conservatorium wordt toegelaten en wat wij kunnen doen voor jouw ambities en professionele toekomst.

De eerstvolgende Open House zal doorgaan op zaterdag 12 maart 2022.

Concerten en voorstellingen

Wil je kennismaken met onze opleidingen, docenten en studenten, dan kan dat tijdens één van de vele concerten en voorstellingen. Via de kalender of de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van onze agenda.

Infoavonden

Vanuit AP worden verschillende algemene infomomenten georganiseerd waar je terecht kan met je vragen over studiegeld, diploma’s en zoveel meer. Daarnaast bieden ze ook enkele infodagen en -avonden aan voor een specifiek doelpubliek. 

SID-in 2022

Je kunt het Koninklijk Conservatorium Antwerpen ook terugvinden op de SID-in beurzen in de maanden januari en februari van 2020. Je vindt de planning op www.onderwijs.vlaanderen.be.

Sociale media

Je kunt het Conservatorium ook volgen via Facebook en Instagram of je kunt je inschrijven voor onze digitale nieuwsbrief

Per opleiding

> Ga naar infomomenten DANS

> Ga naar infomomenten DRAMA

> Ga naar infomomenten MUZIEK KLASSIEK of JAZZ

> Ga naar infomomenten EDUCATIEVE OPLEIDINGEN