Goud, zilver en brons voor onze Piccolo studenten! | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • Goud, zilver en brons voor onze piccolostudenten!

Goud, zilver en brons voor onze piccolostudenten!

Het Koninklijk Conservatorium Antwerpen (KCA) heeft alle reden om trots te zijn op de prestaties van haar studenten. Ana Mondéjar Amat, Erica Tuik-Vogel en Elizabeth Salerno, drie piccolo masterstudenten van het conservatorium, namen deel aan een prestigieuze wedstrijd voor fluitisten georganiseerd door de Nederlandse Fluitconcoursen. Ze behaalden de eerste, tweede en derde plaats. 

De Nederlandse Fluitconcoursen worden elk jaar georganiseerd door Stichting Nationaal Fluitconcours (NL). Fluitisten strijden er in verschillende disciplines. Onze studenten uit de piccoloklas wonnen in hun respectievelijke categorie, wat een grote eer is voor onze school en de docenten.

Voor Ana Mondéjar Amat werd het een dag om niet meer te vergeten. Zij won het concours! Erika Vogel werd tweede en Elizabeth Salerno maakte het feestje compleet door op de derde plaats te eindigen. Peter Verhoyen, hoofdvakdocent piccolo aan het Conservatorium Antwerpen was meer dan tevreden over de succesvolle deelname van de drie studenten. Het is dus een prachtige prestatie die zeker gevierd mag worden. 

Een bijzondere vermelding voor de uitstekende pianobegeleiding van Pieter-Jan Verhoyen.