Playright+ prijzen 2023 uitgereikt! | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • Playright+ prijzen 2023 uitgereikt!

Playright+ prijzen 2023 uitgereikt!

Elk jaar reikt PlayRight+ een prijs uit van € 500 aan een aantal laatstejaarsstudenten die zich tijdens hun opleiding tot artiest bijzonder hebben weten te onderscheiden. Afgelopen vrijdag was het de beurt aan de studenten uit de opleidingen Jazz, Muziek Klassiek, Drama en Dans van Koninklijk Conservatorium Antwerpen om hun prijs in ontvangst te nemen. 

Van harte gefeliciteerd, Libby, Brecht, Robbe en Johanna!

DANS: Elizabeth (Libby) Ward

Elizabeth Ward behaalde de grootste onderscheiding in de geïntegreerde Educatieve Master Dans in september 2023. Haar talent wordt niet alleen erkend, maar meteen ook ingezet als teaching artist binnen de dansopleidingen.

MUZIEK KLASSIEK: Brecht Valkenaers

In de opleiding Muziek Klassiek gaat de prijs naar Brecht Valkenaers, een buitengewone pianist met een breed profiel dankzij zijn compositorische achtergrond. Zijn afsluitend masterexamen en creatief eindproject waren meesterlijk. Brecht studeerde af met de grootste onderscheiding.

JAZZ: Robbe Broeckx

Robbe Broeckx is zonder twijfel een zeer getalenteerde jazzdrummer die zich als een vis in het water voelt in diverse stijlen. Zijn afstuderen in 2023 met grote onderscheiding bevestigt zijn uitzonderlijke talent en toewijding.

DRAMA: Johanna Loman

Johanna Loman, master in Woordkunst, heeft vanaf de eerste dag van haar opleiding haar passie, vaardigheid en inzicht in alle facetten van het podiumvak laten zien. Haar masterproject "Brainstorm" markeert een indrukwekkende tussenstop in het parcours van deze moedige verhalenmaker. Als kroon op het werk studeerde ze af met grote onderscheiding.

We zijn ontzettend trots op deze opmerkelijke kunstenaars en kijken uit naar hun verdere bijdragen aan de wereld van dans, klassieke muziek, jazz en drama.

De PlayRight+ Prijzen blijven een belangrijk platform voor het eren van talent en het stimuleren van creativiteit binnen de artistieke gemeenschap.