Education Legal Page | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan

toelating master Master Dans
Master Dans

STAP 2. Artistieke toelatingsproef master Dans

2.1 Schrijf je in voor de toelatingsproef

De inschrijvingsperiode voor de toelatingsproef met het oog op academiejaar 2023-2024 is ondertussen afgesloten. Je kunt je nog niet inschrijven voor de toelatingsproeven van academiejaar 2024-2025. Wil je via e-mail op de hoogte gebracht worden over nieuwe audities? Schrijf je dan in voor onze Infomail Dans

 

2.2 Betaal tijdig online de administratieve kost
Maak de administratiekosten (€ 40) online over binnen de aanmeldingstool op de website. De kosten verbonden aan de auditie worden niet terugbetaald. Zodra je betaling ontvangen is, krijg je van ons de vragenlijst die je nodig hebt om je aanvraagprocedure te voltooien.

2.3 Indienen van documenten voor de auditie
Na registratie ontvang je het document "application form master dance" per mail. Daarin zal ook staan welke verdere informatie je nog moet indienen voor de auditie.

Alle kandidaten moeten een projectvoorstel voor de master Dans indienen via het "Aanvraagformulier master Dans".  Inzendingen die niet via dit formulier werden ingediend, worden niet aanvaard. Klik hier voor een voorbeeld van het aanvraagformulier.

2.4 Voorbereiding op de artistieke toelatingsproef
Indien je geselecteerd werd, mag je deelnemen aan de artistieke toelatingsproef. 

Deze gaat door op de campus in Antwerpen en zal bestaan uit:

  • een gezamenlijk warm-up / technische les
  • Een groepsopdracht waarin je samen iets creëert.
  • Een korte uiteenzetting over je masterprojectvoorstel aan de jury en aan je medekandidaten, waarin je je voorlopige onderzoeksplan schetst en kort fysiek materiaal of taken demonstreert en/of deelt; deze presentatie is bedoeld om een beknopt inzicht te geven in je Embodied Artistic Practice en duurt niet langer dan 3 minuten. 
  • een groepsdiscussie over een theoretische tekst (deze krijg je vooraf toegestuurd).

2.5 Bevestiging resultaat en bevestiging van de inschrijving
Kandidaten krijgen via e-mail bericht of ze de toelatingsproef succesvol hebben afgelegd, ten laatste zeven kalenderdagen nadat de beslissing werd genomen. 
Om je plaats veilig te stellen, is het noodzakelijk je definitieve inschrijving te bevestigen via een e-mail aan conservatorium@ap.be.

De Master Dans start in september 2023. Het schakeljaar start in september 2023.

 

STAP 3 tot 7. Na het slagen voor de artistieke toelatingsproef