Annelies volgde haar eerste kookles 10 jaar geleden bij Oost West Centrum. Wat begon met een nieuwsgierigheid om gezonder vegetarisch te koken, leidde al snel tot een uitgebreide passie. Annelies volgde kooklessen tijdens reizen in Thailand en India en spendeerde haar vakanties als vrijwilliger in de keuken van Bois-le-Comte. Toen Annelies in 2010 naar New York City vertrok, besloot ze ook haar passie voor koken volledig te volgen en in New Yorkse keukens aan de slag te gaan. De ene dag assisteerde ze kooklessen aan het Natural Gourmet Instituut, de andere dag stond ze zelf achter de potten als privé-kok, in het veganistisch restaurant van een yogaschool of bij een meal delivery service. Terug in België zette Annelies deze dynamische combinatie van koken en kooklessen geven verder. Annelies was een van de drijvende krachten achter MARTA, Antwerpens eerste lokale boerenmarkt. Na jaren leren in New York City haalt Annelies veel plezier uit het delen van haar ervaringen en kennis.
Opleidingsonderdelen: Complementaire training