Stichting Conservatorium Antwerpen | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Koninklijk Conservatorium Antwerpen
  • Stichting Conservatorium Antwerpen

Stichting Conservatorium Antwerpen

De Stichting Conservatorium Antwerpen werd opgericht in 1999. Voorzitter is Cathy Berx, gouverneur van de provincie Antwerpen. Jaarlijks financiert de Stichting de aankoop en herstelling van instrumenten. Met de steun van de Stichting kunnen masterclasses georganiseerd worden waarbij internationaal vermaarde musici of podiumkunstenaars samenwerken met studenten. Jaarlijks kent zij beurzen toe aan een aantal studenten.

Elk jaar wordt er een prachtige gala-avond georganiseerd waarbij een belangrijke persoonlijkheid uit de wereld van muziek of podiumkunsten zoals Toots Thielemans, Philippe Herreweghe, Dora van der Groen, Sidi Larbi Cherkaoui en Gerard Mortier (postuum), de eretitel maestro honoris causa overhandigd krijgt.

De Stichting Conservatorium Antwerpen kan sinds de oprichting in 1999 rekenen op de steun van verschillende bedrijven uit diverse sectoren. Jaarlijks noemen gemiddeld 12 tot 15 bedrijven zich partner van de Stichting. In principe sluiten de bedrijven een partnership af voor een periode van drie jaar.

Dergelijk engagement geeft de Stichting maar zeker ook het bedrijf de mogelijkheid op middellange termijn te plannen en het beste te halen uit de samenwerking, een samenwerking die veel kansen kan bieden aan beide partijen. De financiële bijdrage van de partners vormt de onontbeerlijke financiële basis voor de Stichting en dus voor de steun die aan het conservatorium kan worden gegeven. Dank en waardering!

Word DONATEUR

Voor een jaarlijkse bijdrage van minimum €1.000 wordt u donateur van de Stichting.
Stort uw bijdrage van minimum €1.000 op rekening BE23 3200 1230 1791 van de Stichting Conservatorium Antwerpen, Jan Van Rijswijcklaan 155, 2018 Antwerpen.

Word MECENAS

Word voor een jaarlijkse bijdrage van minimum €1.000 mecenas van de Stichting en u ontvangt hiervoor een fiscaal attest. Stort uw bijdrage van minimum €1.000 op de projectrekening BE10 0000 0000 0404 (BIC: BPOTNEB1) van de Koning Boudewijnstichting en vermeld "128/2838/00002" als gestructureerde mededeling. Het fiscaal attest wordt u automatisch door de Koning Boudewijnstichting toegezonden. Word PARTNER Als bedrijf betaalt u een jaarlijkse bijdrage van €7.500 voor een partnership met de Stichting en er wacht u een brede waaier van samenwerkingsmogelijkheden.

Contact
Ann Lommelen (secretaris Stichting)
+32 3 244 18 06
ann.lommelen@ap.be.

Naar de website van Stichting en Vrienden Conservatorium Antwerpen