FONS. ft. Logan Richardson | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • FONS. ft. Logan Richardson op Jazz Middelheim

FONS. ft. Logan Richardson op Jazz Middelheim

Jaarlijks werken enkele van onze jazz studenten samen met een gerenommeerd jazzartiest in het kader van een uniek coaching project i.s.m. Jazz Middelheim. Dit jaar staat het jazz trio FONS. op het podium met Amerikaans saxofonist Logan Richardson. Hij coacht de jazz studenten voorafgaand aan een optreden op de Main stage van Jazz Middelheim. Event op Facebook

FONS. bestaat uit studenten Lennert Baerts (saxofoon), Gert-Jan Dreessen (drums) en Jeroen Reggers (gitaar). Begin mei kwamen de jazz studenten samen met Logan Richardson voor een eerste intensieve jam. 

FONS. brengt eigen composities met een mix van eigentijdse jazz en sterke grooves. Hun invloeden lopen uiteen van Mark Turner, Gilad Hekselman en Reinier Baas tot Radiohead en vele anderen. De studenten delen een gezamenlijke passie voor zeer interactieve jazzmuziek met veel ruimte voor improvisatie.

Richardson begon op zeer jonge leeftijd saxofoon te spelen en liet hem sindsdien niet meer los. Geboren in Kansas City, maar momenteel wonend in Rome, werkte hij op en naast het podium samen met Nasheet Waits, Joe Chambers, Billy Hart, Jason Moran, Butch Morris en vele anderen. Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen band en bracht hij meerdere albums uit.

Kom kijken maar vooral luisteren naar het resultaat van dit coaching project op vrijdag 10 augustus om 15u30 op de Main stage!

Tickets: jazzmiddelheim.tickoweb.be/selection

 

 

 

 

 

Locatie