Success | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • Success

Success

Succes is een woord met verschillende betekenissen. Ieder van ons heeft zijn eigen idee van succes. Voor de ene gaat het om persoonlijk succes. De ander meet succes af aan hun carrière. 

We oefenen, en werken om de beste resultaten te behalen. Elke dag beginnen we aan een nieuwe fase van onze reis om dat punt te bereiken. Het kan leuk zijn, bevredigend, maar ook moeilijk, uitdagend. Twee mensen kunnen vanaf het begin dezelfde stappen hebben gezet, maar niemand is hetzelfde, ieder van ons kan alleen rekenen op zijn kracht en bereidheid. Het kan gebeuren dat bij dezelfde stap, de één ervoor kiest om door te gaan, de ander een stap terug doet of zelfs van richting verandert. Wat is goed en wat is fout? Of beter, is er een goed en een fout? 

Twee personages laten je door middel van muziek en dans zien hoe ze klimmen. Twee interpretatieve dansers die in plaats van woorden het geluid van twee violen als hun stem gebruiken. Ze beginnen bij hun kindertijd, waarna ze via de moeilijkheden van het opgroeien en de keuze voor een carrière aankomen bij het centrale punt van de "auditie", het moment waarop een beslissing moet worden genomen. 

Dit is een creatief project van Arianna Messina (viool), Viktoriia Bohuta (viool), Olena Mozil (piano), Bianca Neyre Caroppo (dans), Ginevra Zambelli (dans), Edoardo Brandi (componist) Coaching: Isaak Duerinck.