ANTWERP ACADEMY AMBASSADORS | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • ANTWERP ACADEMY AMBASSADORS

ANTWERP ACADEMY AMBASSADORS

Kick off van het ANTWERP ACADEMY AMBASSADORS netwerk

Op zaterdag 24 juni werd het gloednieuwe alumninetwerk van de Academie feestelijk gelanceerd. Al onze ANTWERP ACADEMY AMBASSADORS werden officieel ingehuldigd als lid van het netwerk op een aantal iconische Antwerpse plekken en konden genieten van een heerlijke namiddag in goed gezelschap. Het nieuw ontworpen ereteken werd met trots gedragen en de dag werd goed afgesloten in de welgekende gangen van Academie zelf met een bezichtiging van onze Master’s Expo, een gezellige receptie en een spectaculair diner.

Nu het netwerk goed en wel is gelanceerd, houden we graag de contacten warm en kijken we al uit naar een volgende editie in 2024!

👉 Was je er niet bij op 24 juni, maar wil je wel graag je medaille in ontvangst nemen? Kom gerust even langs op de Academie!

👉 Zijn je contactgegevens ondertussen veranderd of wil je graag info doorgeven rond een tentoonstelling, event of leuk nieuwtje? Stuur dan een mailtje naar alumni.academy@ap.be.

👉 Wil je weten waar je mede-alumni allemaal mee bezig zijn? Neem dan zeker een kijkje op onze website en vul dit formulier in!