Kom kennismaken met onze muziekopleiding | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • Kom kennismaken met onze muziekopleiding

Kom kennismaken met onze muziekopleiding

Kennismaken met muziek

Muziekstages

In de paas- en in de zomervakantie organiseren we de muziekstages voor de opleiding Muziek Klassiek. Conservatoriumdocenten geven vijf dagen lang les aan jonge muzikanten uit binnen- en buitenland, al dan niet met het oog op de toelatingsproef. 

Deze stages zijn een uitgelezen kans om de campus en de docenten te leren kennen en om je eigen werkpunten bij te schaven. 

Kennismakingsles

Als kandidaatsstudent Muziek kun je kennismaken met de verschillende hoofdvakdocenten. Zo ben je nog beter voorbereid op je toelatingsproef. Om een kennismakingsles aan te vragen stuur je een mail aan de juiste vakgroepvoorzitter:

Open dagen

Elk jaar organiseren we een grote opendeurdag. Wil je weten wanneer die plaats vindt? Schrijf je dan zeker in op de Infomail. Zo krijg je alle informatie rond evenementen, toelatingsproeven, inschrijvingsprocedures en meer, meteen in je mailbox. 

Concerten & voorstellingen

We maken ons sterk dat we onze studenten heel wat podiumkansen bieden. De meeste vinden plaats op de campus en zijn gratis bij te wonen. Ga zeker een kijkje nemen in de kalender. Zo zie je meteen wat er te doen is.