De Woensdagen | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Project
  • De Woensdagen

De Woensdagen

De bachelordansopleiding van het Koninklijk Conservatorium nodigt mensen uit om samen te creëren en te experimenteren in het nieuwe onderzoeksproject ‘De Woensdagen’.

Tijdens modules van 4 woensdagen waar creatie centraal staat komen studenten dans en ex-terne deelnemers samen voor training en creatie onder begeleiding van gastartiesten en gastdo-centen. Tijdens deze sessies zijn creativiteit, gelijkwaardigheid en wederzijds leren de leidraad. Het zijn thematische trajecten waarbinnen ruimte en tijd is om te creëren vanuit eigen interesse, potentieel, achtergrond en stijl. Beweging en dans zijn de kern en er is ook ruimte voor de combi-natie met tekst, muzikaliteit en andere vormen van artistieke expressie.

Aan het einde van elke module is er een open stage onder curatorschap van de bachelorstuden-ten Dans, waar het werk van het afgelopen traject op een vrije, barrièreloze manier kan worden gedeeld.

De modules van De Woensdagen zijn toegankelijk voor alle enthousiaste bewegers met enige ervaring en veel interesse voor uitwisseling en nieuwe (dans) ontmoetingen. 
 

ONDERZOEKER(S)