Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • Evenement
  • Verjaardagsconcert Vrienden

Verjaardagsconcert Vrienden

Concert naar aanleiding van 25 jaar Vrienden Conservatorium Antwerpen, symfonieorkest en groot koor o.l.v. Michiel Delanghe, groot koor voorbereid door studenten Rachel Perfecto en Jasmien Gys en docenten Geert Hendrix en Luc Anthonis.

1993 …

Op 20 december 1993 wordt de vzw Vrienden Conservatorium Antwerpen opgericht met als doel de uitstraling van het (toenmalige) Koninklijk Vlaams Conservatorium “in de hand te werken door initiatieven en activiteiten van allerlei aard". 
De vzw komt er onder impuls van artistiek directeur Jan Raes en ere-inspecteur Julien Esser, geruggesteund door andere pioniers zoals Herman Raes, Charles Sluyts, Peter Thomas, Roger Quadflieg en toenmalig directeur van het conservatorium, Michaël Scheck. 

2018 …

Vandaag, 25 jaar later, zijn de Vrienden Conservatorium Antwerpen niet meer weg te denken uit het conservatorium. De lijst met concerten en voorstellingen, initiatieven en samenwerkingen die de Vrienden mee hebben mogelijk gemaakt, is eindeloos. 

Met dit zilveren jubileum lijkt het ons niet meer dan vanzelfsprekend om, voor een keer, de Vrienden zelf in de bloemen te zetten én de oprichters en bezielers op gepaste wijze te huldigen. 
Het Verjaardagsconcert van de Vrienden wordt een feest! Kom mee vieren en kennismaken met het schitterende werk dat de Vrienden en het conservatorium afleveren.

PROGRAMMA

Symfonie nr. 9 (A. Dvorak)

Gloria (F. Poulenc)

PRAKTISCH

Tickets: €15/€10 (Vrienden)

Reservatie: www.desingel.be - 03/248 28 28

Tickets zijn ook verkrijgbaar de avond zelf aan de zaal.

Locatie