SHOW 2022 - it's a wrap | AP School Of Arts Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Home
  • News
  • SHOW 2022 ― it's a wrap!

SHOW 2022 ― it's a wrap!

SHOW 2022 ― it's a wrap!

Na twee door covid 19 gegijzelde jaren was het een waar feest om alle studenten, docenten en de 5000-tal bezoekers te mogen zien glunderen in en rond de Waagnatie! Dat iedereen er stond te stralen van plezier is een understatement.

Het was een mooie afsluiter van het schooljaar voor de modestudenten maar ook een emotioneel afscheid van Walter Van Beirendonck, die sinds 1985 aan het roer stond van onze modeafdeling, die hij kneedde tot een wereldvermaard exportproduct en van onze Academie een mondiale speler maakte.

Proficiat aan de studenten en vaarwel Walter, we zien ons gauw terug!


After two years held hostage by covid 19, it was a real celebration to see all the students, teachers and some 5000 visitors sparkling in and around the Waagnatie! To say that everyone was glowing with joy is an understatement.

It was a nice way for the fashion students to end the school year, but also an emotional farewell to Walter Van Beirendonck, who has been at the helm of our fashion department since 1985, moulding it into a world-renowned export product and making our Academy a global player.

Congratulations to the students and farewell Walter, we will see you again soon!

 

Antwerp Fashion Department instagram
Walter Van Beirendonck instagram